Doi polițiști au murit în urma unui accident. Mașina de poliție a luat foc

Autor: ProMotor 10 iun. 2020 Știri auto

Doi polițiști, un bărbat și o femeie, au murit în urma unui accident rutier, survenit în timp ce se aflau în patrulare pe un drum județean din Brăila. Mașina de poliție în care se aflau cei doi a ars ca o torță.

GALERIE FOTO

Cei doi polițiști se aflau în patrulare pe Drumul Județean 221, pe raza localității Șutești. La volan se afla un bărbat în vârstă de 45 de ani, care se pregătea să iasă la pensie, iar în dreapta sa, se afla colega sa în vârstă de 21 de ani, înrolată în poliție de 5 luni.

Bărbatul ar fi pierdut controlul autospecialei de poliție, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi lovit un copac de pe marginea drumului. Cei doi au rămas încarcerați, iar autoturismul a fost cuprins de flăcări.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, colonelul Ștefan Stoian, a anunțat că la fața locului s-a intervenit cu două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și cu un echipaj SMURD. Pompierii și-au dat seama cu greu că autoturismul carbonizat era, de fapt, o mașină de poliție. „Sunt ai noștri, sunt băieții noștri”, se aud pe filmare cuvintele pompierilor.

Din primele cercetări, cel de la volan nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Cei doi erau angajați ai Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila. În acest caz, s-a deschis un dosar penal și se efectuează cercetări pentru a se stabili condițiile în care s-a produs evenimentul, anunță IPJ Brăila.

Reacții după ce doi polițiști au murit într-un accident

Poliția Română a publicat, pe pagina oficială de Facebook, o fotografie însoțită de un mesaj de condoleanțe, la scurt timp după accident.

”Doi oameni dăruiți profesiei, o tânără polițistă, aflată la început de drum și un coleg care se apropia de vârsta pensionării au murit într-un cumplit accident rutier. Sincere condoleanțe familiilor și tuturor celor care i-au cunoscut pe cei doi polițiști morți la datorie, în circumstanțe de neimaginat”, a fost reacția prefectului Brăilei, Cătălin Boboc.

VIDEO:

https://www.facebook.com/debraila/videos/2661826724075395/

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide