Polițiștii au efectuat percheziții la persoane bănuite că furau produs petrolier – VIDEO

Autor: Marius Vișan 14 iul. 2021 Știri auto

La data de 12 iulie, polițiștii au efectuat 29 de percheziţii domiciliare şi au reţinut 12 persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat, în formă continuată.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău, Vaslui şi Galaţi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului, au efectuat 29 de percheziţii domiciliare, în judeţele Bacău, Vaslui şi Galaţi, la locuinţele unor persoane bănuite de furt calificat, în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că, din octombrie 2019 și până în prezent, mai mulţi angajaţi ai unei societăţi comerciale cu profil petrolier, din judeţul Bacău, ar fi sustras produs petrolier condensat, pe care l-ar fi comercializat în judeţul Vaslui.

Au fost confiscate 18 tone de produs petrolier

În urma percheziţiilor, faţă de 12 persoane, cu vârste cuprinse între 34 şi 61 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, acestea fiind bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat, în formă continuată. Totodată, în urma acţiunii, au fost indisponibilizate 18 tone de produs petrolier.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale și al Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor din Poliția Română. La activități, au participat și jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

VIDEO

În urmă cu o lună, poliţiştii din Alba au descins la persoane bănuite că furau combustibil

Având complicitatea șoferilor unor camioane, angajații unei stații de carburanți ar fi sustras peste 1.000 de litri de motorină.

La data de 17 iunie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează 8 percheziții, toate în județul Alba, la o stație de carburanți și la domiciliile a 6 persoane, angajați ai stației.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 14 – 28 aprilie 2021, angajații unei stații de carburanți, având complicitatea unor șoferi de camioane care ar fi intrat în stație pentru a alimenta, ar fi sustras peste 1.000 de litri de combustibil pe care. Ulterior, aceștia l-ar fi depozitat în bidoane și l-ar fi comercializat către diverse persoane.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide