Poliţiştii au intervenit în parcarea unui centru comercial unde se întâlnesc de obicei pasionații de drifturi – VIDEO

Autor: ProMotor 24 oct. 2020 Știri auto

Poliţiştii din Capitală au intervenit vineri seara în parcarea unui centru comercial din sectorul 1 al Capitalei, unde s-au strîns mai multe persoane, zona fiind cunoscută pasionaţilor de drifturi.

„În această seară (vineri seara-n.r.), poliţişti din Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, Secţia 2 Poliţie şi Serviciul Acţiuni Speciale, cu sprijinul Jandarmeriei, au intervenit în parcarea unui complex comercial din sectorul 1, unde începeau să se strângă mai multe persoane, zona fiind cunoscută pasionaţilor de drifturi”, a transmis Poliţia Capitalei.

La intervenţie au participat şi angajaţi ai Registrului Auto Român

Conform poliţiştilor, în zonă se fac verificări cu privire privire la autoturismele identificate, precum şi cu privire la respectarea prevederilor pentru prevenirea şi combaterea Covid-19, scrie mediafax.ro.

În urmă cu câțiva ani un tânăr a fost oprit cu focuri de armă în București

Un şofer care făcea drifturi în parcarea unui complex comercial din a fost somat de poliţiştii din Sectorul 2 să oprească, însă din cauză că acesta a refuzat au fost folosite focuri de armă. Nicio persoană nu a fost rănită, şoferul şi un pasageri fiind duşi la audieri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mediafax.ro



Comentarii
Inchide