Un nou accident provocat în timpul unei urmăriri a Poliției

Autor: George Cristea 23 oct. 2020 Știri auto

Se înmulțesc cazurile în care șoferii refuză să oprească la semnalul polițiștilor, ceea ce indică o erodare a autorității polițiștilor. Adesea, urmăririle celor care refuză să oprească se tranfsormă în adevărate tragedii. Vineri, un șofer care a refuzat să oprească al semnal a provocat un nou accident în timpul unei urmăriri a Poliției.

Intră în Galeria FOTO

De această dată, a fost vorba de o femeie aflată pe o trotinetă în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ion Mihalache. Șoferul care nu a oprit la semnalul olițiștilor, un tânăr de 28 de ani, era urmărit în trafic de polițiști.

Potrivit informațiilor furnizate de Brigada Rutieră a Capitalei, „șoferul nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire făcut de polițiștii din cadrul Secției 1, s-a sustras controlului polițienesc, iar la scurt timp, pe Bulevardul Ion Mihalache, în timp ce era urmărit, a surprins și accidentat o femeie care mergea cu trotineta electrică pe trecerea pentru pietoni”. Femeia rănită a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Accident provocat în timpul unei urmăriri. Ce riscă șoferul

După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei și a continuat să se deplaseze încălcând mai multe reguli de circulație, iar în final a abandonat mașina, anunță Brigada Rutieră.

Individul a fost găsit la scurt timp de polițiștii Brigăzii Rutiere, a fost reținut și prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Vineri, Judecătoria Sectorului 1 a dispus arestarea preventivă a bărbatului. Acesta riscă să fie acuzat de tentativă de omor.

Nu este prima oară când șoferi urmăriți de polițiști provoacă un accident. În urmă cu două săptămâni, un șofer urmărit de polițiști a intrat într-o coliziune violentă cu o altă mașină care circula regulamentar. Șoferul urmărit era băut și este acum cercetat pentru tentativă de omor. Oricât de aspru va fi pedepsit, asta nu schimbă cu nimic faptul că două persoane nevinovate au ajuns la spital în urma acestui eveniment.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide