Polițiștii au rămas șocați: un șofer a condus un Porsche grav avariat pe un drum public

Autor: Daniel Samoilă 29 dec. 2021 Știri auto
Polițiștii au rămas șocați: un șofer a condus un Porsche grav avariat pe un drum public

Poliția din Marea Britanie a rămas șocată după ce a observat un șofer care conducea un model Porsche Boxter S, grav avariat în urma unui accident.

Modelul sport german a fost oprit lângă localitatea Cobham de un ofițer de poliție din Surrey, după ce autoritățile au primit un apel de la un alt participant la trafic.

Ofițerul Serge Hadfield a răspuns la apel, iar când a ajuns la fața locului a observat cum modelul Boxter S își târa bara de protecție de pe spate de-a lungul șoselei.

Proprietarul modelului Porsche a vorbit cu ofițerul de poliție și i-a explicat că a accidentat mașina în timp ce rula pe M25, în localitatea Kent. El a spus că „s-ar fi gândit că ar fi bine” să continue să conducă mașina avariată.

Șoferul unui model Porsche a rulat cu mașina avariată

Poliția i-a cerut șoferului să efectueze testarea cu aparatul alcootest și, deși rezultatul a fost unul pozitiv, acesta a fost sub limita legală.

Într-o imagine distribuită în online de Unitatea de Poliție Rutieră din Surrey se poate vedea cum partea din spate a modelului Boxter S a suferit daune majore. Bara de protecție a mașinii a fost smulsă, dar proprietarul pare să fi crezut că ar fi o idee bună să o bage în portbagaj.

De asemenea, se poate observa că stopurile au fost distruse și întreaga structură din spate a fost deteriorată. Este de la sine înțeles că nu este o idee bună să conduci o mașină aflată în această stare.

Având în vedere pagubele suferite în urma accidentului, se pare că este probabil ca mașina să fie considerată ca fiind complet distrusă / daună totală. Asta în cazul în care este asigurată, bineînțeles.

Sursa: carscoop.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: carscoop.com



Comentarii
Inchide