Polițiștii britanici au făcut bucățele un M3 Touring asamblat din piese de pe mașini furate – VIDEO

Autor: Marius Vișan 13 sept. 2021 Știri auto

Un BMW M3 Touring a fost făcut bucățele de polițiștii din Marea Britanie după ce s-a descoperit că fusese construit din componente furate de la alte exemplare BMW furate.

BMW lucrează în prezent la o versiune Touring a generației actuale M3. Proprietarul exemplarului descoperit de polițiști nu a mai avut răbdare, așa că s-a apucat să-și construiască propriul M3 Touring.

Autoritățile britanice au bănuit că ceva nu este în regulă când au realizat că plăcuțele de înmatriculare ale mașinii erau înregistrate pe un BMW Seria 3 diesel. După ce au investigat mașina, au descoperit că nu numai exteriorul fusese transformat, dar avea și trenul de rulare al unui M3. Investigațiile ulterioare au arătat că piesele proveneau de la alte patru exemplare Seria 3, inclusiv două M3 care fuseseră furate.

BMW M3 Touring asamblat din piese furate

Într-un videoclip postat pe YouTube un ofițer de poliție din West Midlands a dezvăluit că motorul și trenul de rulare provin din cel puțin două M3 care au fost furate din localitățile apropiate. Primul M3 a fost furat la 30 martie 2018, în Sutton Coldfield, în timp ce al doilea a fost furat la 30 septembrie 2019, de la un dealer auto din All Saints, Wolverhampton.

Mașina arăta foarte bine la exterior, dar era foarte nesigură din punct de vedere structural. Tocmai de aceea ea a fost distrusă. ”Un strat de vopsea nu vă va salva viața într-o coliziune”, se arată într-un comunicat de presă emis de autoritățile britanice.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: West Midlands Police


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide