Polițiștii i-au confiscat mașina unei șoferițe. Autoturismul era căutat de autoritățile din Marea Britanie

Autor: ProMotor 12 oct. 2020 Știri auto
Polițiștii i-au confiscat mașina unei șoferițe. Autoturismul era căutat de autoritățile din Marea Britanie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au identificat în Năvodari un autoturism în valoare de aproximativ 24.000 de lei, care era căutat de autoritățile din Marea Britanie.

La sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Midia, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza localității Năvodari, un autovehicul, înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

Propietarul autovehiculului este o femeie, cetăţean român, în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul în judeţul Constanţa.

Masină în valoare de 24.000 de lei

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Femeia a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 24.000 de lei, va fi indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: politiadefrontiera.roComentarii
Inchide