Polițiștii locali își cumpără motociclete de 30.000 de euro bucata. Fără TVA!

Autor: ProMotor 06 nov. 2019 Știri auto
Polițiștii locali își cumpără motociclete de 30.000 de euro bucata. Fără TVA!

Polițiștii locali din București își cumpără motociclete după modelul colegilor lor de la Rutieră. Bugetul alocat este pentru opt motociclete în valoare total de 1,2 milioane de lei fără TVA, ceea ce înseamnă că fiecare motocicletă ar putea să coste peste 30.000 de euro fără TVA.

Direcţia Generală de Poliţie Locală a Municipiului Bucureşti a lansat o licitaţie online pentru achiziţionarea a opt motociclete, în valoare totală de până la 1.200.000 lei, fără TVA, potivit anunţului publicat de instituţie pe platforma SICAP. Ofertele pot fi depuse până pe 5 decembrie, ora 15:00.

„Se achiziţionează 8 bucăți motociclete necesare desfăşurării activităţii serviciului operativ din cadrul instituţiei, în vederea deplasării eficiente şi rapide a poliţiştilor locali în timpul serviciului efectuat, acestea fiind necesare având în vedere numeroasele acţiuni la care participă conform atribuţiilor stabilite, cât şi ţinând cont de faptul că s-a mărit perimetrul de acţionare pentru îndeplinirea misiunilor specifice”, potrivit anunţului publicat de către Direcţia Generală de Poliţie Locală Bucureşti în Sistemul electronic de achiziţii publice (platforma SICAP).

Motorul motocicletelor trebuie să dezvolte o putere de minimum 95 kw, iar viteza maxină trebuie se fie de cel puţin 200 de km/oră. Licitaţia se va desfăşura online, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 decembrie, ora 15:00.

Valoarea totală estimată pentru achiziţionarea celor opt motociclete este de 1.200.000 lei, fără TVA, însă criteriul de atribuire vizează cel mai bun raport calitate-preţ. Potrivit anunţului publicat pe SICAP de instituţie, finanţarea se va face din fonduri bugetare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Pixabay.com



Comentarii
Inchide