Polițiștii din Sebeș, chemați să prindă fugarul. Un fugar cu patru picioare, evadat dintr-o remorcă

Autor: Promotor 26 ian. 2021 Știri auto

Polițiștii din Sebeș au participat la o misiune specială. Un apel la 112 i-a pus în alertă. Așa că oamenii legii au plecat de urgență ca să caute fugarul.

GALERIE FOFO

Pentru polițiști, evadatul a fost ușor de recunoscut după semnalmente. Are patru picioare, rât și grohăie. Și umblă bezmetic prin centrul orașului, disperat că nu știe să ajungă acasă. Fugarul sărise în mers din remorca mașinii care îl transporta.

„O sesizare mai puțin obișnuită a fost primită astăzi, la Sebeș, în urma unui apel la numărul 112: un porc a sărit dintr-o remorcă, în zona stației de autobuz din cartierul M. Kogălniceanu”, au scris reprezentanții Primăriei Municipiului Sebeș pe pagina de Facebook a instituției.

Oamenii legii au identificat rapid vehiculul din care evadase porcul, dar și pe proprietarul acestuia, cu ajutorul camerelor de supraveghere. Bărbatul locuiește în județul Alba și s-a bucurat să-l primească din nou în ogradă pe fugarul care va ajunge, cel mai probabil, friptură la Crăciunul viitor. “Astfel, patrupedul se va întoarce în gospodăria cărei îi aparține”, au completat reprezentanții primăriei, care au ținut să menționeze: “În puținele ore petrecute la Sebeș, a fost îngrijit și hrănit de un vârstnic care locuiește în cartierul M. Kogălniceanu.”

O sesizare mai puțin obișnuită a fost primită astăzi, la Sebeș, în urma unui apel la numărul 112: un porc a sărit…

Posted by Primaria Municipiului Sebes on Monday, 25 January 2021

Porcii care le-au dat de lucru polițiștilor

Nu este prima dată când un porc le dă de lucru polițiștilor. În urmă cu jumătate de an, un accident bizar a avut loc pe Autostrada A1, la kilometru 472. Două mașini s-au ciocnit atunci după ce au încercat să evite un porc căzut dintr-un camion care transporta mai multe animale. Nicio persoană nu a fost rănită. Mașinile au fost însă, grav avariate.

Un incident similar a avut loc în luna octombrie a anului 2019. Un șofer a fotografiat un porc viu aflat pe prima bandă a Autostrăzii A1 Orăștie-Sibiu. Acesta a sunat la 112 și a raportat prezența animalului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide