Momentul în care un polițist vrea să vireze la stânga cu autospeciala Dacia Logan, dar lovește un cap de pod

Autor: David Andrei 29 apr. 2021 Știri auto

Un moment amuzant a avut loc pe o șosea din județul Teleorman. Un șofer a surprins momentul în care un polițist încearcă să vireze la stânga autospeciala, o Dacia Logan. Dar greșește trasa și lovește ușor un cap de pod.

GALERIE FOTO

Un șofer a filmat incidentul cu o cameră de bord. Un simplu viraj la stânga s-a transformat într-un moment amuzant pentru cei care au asistat. Pe filmare se poate observa cum șoferul care deține camera de bord reduce viteza, apoi oprește atunci când vede mașina de poliție deplasându-se încet. Oricum avea indicator de oprire pe marginea carosabilului. Face același lucru un conducător auto care se apropie de sens opus.

Autospeciala care se deplasează pe drumul cu prioritate pare că virează la stânga. Dar probabil că șoferul, un polițist, nu s-a hotărât din timp dacă vrea să vireze sau să meargă înainte. Nu a ales cea mai bună trasă pentru viraj și a lovit ușor cu roata capul de pod aflat pe marginea drumului, în intersecție. Cei care privesc izbucnesc în râs. Polițistul aflat la volan dă în marșarier, își face loc și își continuă drumul.

Polițist cu Dacia Logan, subiect de distracție în online

Nu a fost însă, decât o bordură mai înaltă și mașina de poliție nu a fost avariată. Avariată a fost însă onoarea polițistului aflat la volanul autospecialei Dacia Logan. Cel care a postat imaginile pe grupul Info Trafic România 24h susține că mașina era condusă de o polițistă.

“Doi polițiști sunt la pensat, fac și ele ce pot!”, se amuză un utilizator.

“Ușurel, că lângă bordură e șanț, nu e trotuar!”, avertizează un altul.

Mulți sunt furioși că polițiștii care dau sau suspendă permise de conducere nu par să-și permite nici ei actul care le dă dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide