Cine este polițistul care a strâns aproape la fel de multe like-uri pe Facebook ca polițista superbă din București?

Autor: David Andrei 17 mai 2021 Știri auto

Un polițist a primit aproape la fel de multe like-uri pe Facebook ca polițista superbă surprinsă pe un bulevard din București. Cine este bărbatul și cum a ajuns să fie atât de popular pe rețeaua de socializare?

GALERIE FOTO

Este vorba despre un polițist de la Brigada Rutieră din Craiova. Florentin Corbeanu și are 51 de ani. Dar acesta are o condiție fizică pentru care mulți tineri îl invidiază. Absolvent al Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina, Florentin este culturist și tocmai a participat la prima competiție din acest an.

Campionatul European de Culturism și Fitness a avut loc la Santa Susanna, în Spania. Florentin s-a întors de acolo cu medalia de argint, după ce a luat locul al doilea la Men’s Physique Masters +50. Imaginile cu polițistul au fost publicate pe pagina de Facebook “Polițiștii au umor”. Fotografiile au strâns aproape la fel de multe like-uri ca acelea cu polițista superbă, surprinsă pe un bulevard din București.

Peste 5.200 de persoane au reacționat la postarea despre performanța polițistului rutier din Craiova în primele 48 de ore de la publicare. Polițista din București a primit cu aproximativ 1.000 mai mult în același interval.

Cine era polițista care a atras atenția pe Facebook?

Până la această oră, peste 6.500 de like-uri a primit fotografia cu frumoasa îmbrăcată în uniformă. Imaginea a fost publicată pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, în cadrul unui experiment social. Experimentul a fost realizat în Ziua Internațională a Egalității dintre Bărbați și Femei.

Tânăra care a atras atenția și admirația utilizatorilor pe rețeaua de socializare este polițistă în cadrul Brigăzii Rutiere din București. Aceasta a absolvit cursurile școlii de agenți de poliție în urmă cu doi ani.

În ziua în care a fost fotografiată, polițista superviza ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar pe Bulevardul Unirii din sectorul 3 al Capitalei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide