Polo facelift a ajuns în România. Cât plătesc românii pentru cel mai ieftin Volkswagen?

Autor: Elena Luchian 08 iun. 2021 Știri auto

Noul Volkswagen Polo facelift a ajuns în România. Clienții români pot comanda de acum cel mai ieftin model al constructorului german. Cât plătesc pentru el?

GALERIE FOTO

Volkswagen Polo facelift a fost dezvăluit oficial la sfârșitul lunii aprilie. O lună și jumătate mai târziu ajunge în România. Și clienții români pot alege una dintre cele trei echipări disponibile. Este vorba despre Life, Style și R-Line.

Modelul pornește în țara noastră de la 16.247 de euro. Acest preț este trecut în dreptul versiunii cu motor de 1.0 litru MPi cu 80 de cai putere și 93 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Cei care își doresc mai mult de la mașina de oraș pot opta pentru unitatea turbo de 1.0 litru. Aceasta este disponibilă în două versiuni de putere: 95 sau 110 cai putere, cu 175, respectiv 200 Nm.

Prima versiune poate fi comandată standard în compania unei transmisii manuale cu cinci rapoarte sau opțional, cu transmisia automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Versiunea de 110 cai putere este echipată standard cu transmisia automată. Pentru vârful de gamă, clienții trebuie să plătească un preț care pornește de la 18.732 de euro.

Ce dotări are Volkswagen Polo facelift în echiparea standard?

Noul Volkswagen Polo facelift primește faruri și stopuri LED în echiparea standard. Instrumentarul de bord Digital Cockpit cu ecran de 8 inci, disponibil, până de curând, doar la clasele superioare, și-a găsit loc la bordul noului model.

Sistemul de aer condiționat, sistemul multimedia Composition Media cu ecran de 6,5 inci și conexiunea Bluetooth se regăsesc, de asemenea, pe lista de dotări.

Clientul va primi încă de la echiparea de bază geamuri electrice și oglinzi electrice și încălzite.

Noul Polo facelift are cruise control adaptiv și asistență la schimbarea benzii de circulație tot în echiparea standard.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide