Pompierii au intervenit pentru salvarea unui copil blocat într-o mașină

Autor: George Cristea 13 ian. 2021 Știri auto

Pompierii au intervenit marți pentru salvarea unui copil blocat într-o mașină în timp ce părinții săi coborâseră la benzinărie. Intervenția a fost una dificilă, potrivit ISU Giurgiu.

Intră în Galeria FOTO

Judecând după numeroasele cazuri raportate de mașini furate în Bulgaria, te-ai gândi că bulgarii sunt experți în deschiderea unei mașini. Se pare că nu toți strălucesc în acest domeniu, după cum au putut constatat pompierii de la ISU Giurgiu. Aceștia au fost chemați pentru a debloca ușile unui autoturism în care se afla un copil de doi ani.

Lăsat nesupravegheat după ce părinții au coborât din mașină la benzinării, bebelușul a reușit să blocheze ușile mașinii din interior. Cheile mașinii fiind lăsate în contact, părinții copilului nu au avut altă soluție decât să solicite intervenția pompierilor pentru a descuia mașina și a-și recupera copilul.

„ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 să intervină pe autostrada A1, în dreptul kilometrului 36, pe sensul de mers spre București, după ce un minor în vârstă de doi ani din Bulgaria, lăsat singur în mașină de părinții acestuia, care opriseră la o benzinărie, a reușit să blocheze ușile autoturismului, deși cheile erau în contact”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

?Un băiețel și-a speriat astăzi părinții după ce a rămas blocat în mașină, în parcarea unei benzinării. Micuțul, în…

Posted by ISU Giurgiu on Tuesday, 12 January 2021

Nu este prima oară când un copil rămâne blocat în mașină

Evenimentul s-a petrecut pe Autostrada A1 București Pitești, în benzinăria Petrom de la kilometrul 36. La intervenție au intervenit pompierii de la Detașamentul Bolintin Deal. Aceștia au folosit „mijloacele din dotare”, reușind să deschidă ușa din față a mașinii și să elibereze bebelușul blocat în interior. Pompierii îi îndeamnă pe părinți să fie responsabili și să nu lase copiii nesupravegheați în mașină, indiferent de vârsta acestora și de cât de scurt este timpul în care fac acest lucru.

Se pare, totuși, că pompierii giurgiuveni se pricep mai bine la deschis mașini decât cei din Constanța. Într-un caz tras la indigo, un bebeluș cu vârsta de un an s-a blocat într-o mașină la Mamaia. Pompierii au fost nevoiți să spargă unul dintre geamurile mașinii pentru e-l elibera pe micuț.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide