Porsche 911 Carrera 4 GTS – O mașină sport puternică și rapidă: Prezentare Video

Autor: Ionuț Vîlciu 13 dec. 2022 Știri auto

Porsche 911 este una dintre mașinile sport cu adevărat emblematice, iar ultima sa generație nu face excepție.

Vă vom arăta o mașină specială, anume Porsche 911 Carrera 4 GTS cu kit aerodinamic. Este o mașină sport în adevăratul sens al cuvântului. Sub capotă există un motor boxer cu șase cilindri, care are o capacitate de 3,0 litri. Dezvoltă un total de 480 de cai putere și 570 Nm cuplu. Împreună cu transmisia automată PDK și sistemul de tracțiune integrală propulsează mașina de la 0 la 100 km/h în doar 3,3 secunde. Viteza maximă pe care această mașină o poate atinge este de 309 km/h. Prețurile încep de la 161.000 de euro.

Exteriorul este specific seriei Porsche 911

Pachetul aero aduce un splitter frontal, un eleron montat în partea din spate, dar și praguri mai agresive. În patea din față avem farurile Matrix LED opționale.

Dacă ne mutăm în lateral observăm jantele cu prindere centrală, care măsoară 20 de inch pe față și 21 de inch pe spate. În spatele acestora există frâne de mari dimensiuni și, opțional, mașina poate fi echipată cu frâne carbon-ceramice.

În partea din spate regăsim banda luminoasă deja consacrată a lui 911, un spoiler de dimensiuni generoase și două guri de evacuare mari. Nu există acces la motorul mașinii, ci doar un capac care se ridică pentru a completa fluidele mașinii.

Portbagajul, la fel ca la orice alt 911, se află în partea din față a mașinii și măsoară 132 în volum.

Exterior agresiv, interior elegant

Mutându-ne la interior, suntem întâmpinați de o mare de roșu, dată fiind culoarea tapițeriei din piele. Scaunele sunt sport, electrice, încălzite și ventilate și au reglaje electrice, care asigură o poziție bună la volan.

Tabloul de bord este digital, singurul cadran analog fiind cel al turometrului. Tabloul de bord digital este completat de un ecran central. Pentru 2022, Porsche a actualizat sistemul de infotainment.

Designul interior este simplu, cu materiale bune, dar care integrează bine calitatea cu tehnologia.

VIDEO

Text: Ionuț Vîlciu

Video: Luci Popa

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide