Câţi cai putere va avea Porsche Taycan

Porsche Taycan va fi primul model pur electric al constructorului din Stuttgart, iar lansarea lui va avea loc în mai puţin de o lună.

Câţi cai putere va avea Porsche Taycan Câţi cai putere va avea Porsche Taycan

Porsche Taycan va fi primul model pur electric al constructorului din Stuttgart, iar lansarea lui va avea loc în mai puţin de o lună.

Constructorul a primit deja comenzi pentru aproape 30.000 de unităţi, iar cererea mare ar putea duce la modificarea ţintei de producţie anuale la 40.000 de unităţi.

Potrivit CAR Magazine, modelul de bază Taycan va fi oferit cu tracţiune spate şi baterie de 80 kWh, în două variante de putere: 322 CP sau 376 CP.

Modelul de mijloc ar fi Taycan Carerra 4S, cu o baterie de 96 kWh, tracţiune integrală şi două variante de putere: 429 CP şi 483 CP.

Taycan Turbo va avea o baterie de 96 kWh şi tracţiune integrală, cu peste 600 CP.

Autonomia maximă va fi de 515 kilometri, iar sprintul 0-100 km/oră va fi realizat în mai puţin de 3,5 secunde. Viteza maximă va fi de peste 250 km/oră.

Taycan este poziţionat ca şi preţ între Cayenne (74.800 euro) şi Panamera (97.800 euro), iar lansarea sa va înseamna că Tesla Model S va avea concurenţă dură.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.