Un Porsche a rămas blocat în nisip printre turiștii aflați la plajă

Autor: Promotor 23 iul. 2021 Știri auto

Da, Porsche Cayenne este un SUV cu abilități de off-roader. Da, are funcții care îl pot face foarte potent în afara asfaltului. Dar asta nu înseamnă că îl poți duce pe plajă fără să schimbi presiunea în anvelope. Un șofer a rămas blocat cu mașina în nisip printre turiști.

GALERIE FOTO

Imaginile arată mașina blocată în nisip, fără posibilitatea a mai înainta. Șoferul calcă pedala de accelerație, dar nu face decât să arunce nisip în toate direcțiile și să se afunde și mai rău.

Nu știm dacă cel aflat la volan a cuplat modul specific sau dacă a ales să reducă presiunea în anvelope înainte de a intra pe plajă. Dar din imagini am putea spune că sigur nu le-a făcut pe ambele, pentru că, împreună, aceste soluții i-ar fi fost, cu siguranță, de folos.

Mai mulți turiști îi sar în ajutor și împing mașina. Dar nici așa SUV-ul nu pare să aibă succes. Nu știm cum a revenit pe asfalt. Dar probabil că cel mai bine era să nu-l părăsească, având în vedere că șoferul nu este un as în afara lui.

Din comentariile celor care au văzut filmarea, reiese că incidentul ar fi avut loc pe o plajă din Southampton, statul american New York.

Porsche blocat pe plajă în Southampton, NY, Volkswagen blocat la Saturn

Evident, incidentul din Southampton, NY, nu este unic în lume. Pe litoralul românesc aceste incidente nu sunt deloc o raritate. Cel mai recent a avut loc chiar zilele acestea pe plaja din Saturn.

Un bărbat cu un Volkswagen a rămas blocat pe plajă, printre șezlonguri. A fost nevoie de intervenția unui buldoexcavator pentru a scoate mașina de acolo. Acesta a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 10.000 de lei. Dar cine era, de fapt, bărbatul? Oamenii legii îl cunosc foarte bine. Citește mai multe AICI.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide