Și-a cumpărat un Porsche. Două zile mai târziu, a fost arestat. Care este motivul?

Autor: David Andrei 05 aug. 2020 Știri auto

Un bărbat pasionat de mașini cu mulți cai putere și-a cumpărat un Porsche 911 Turbo. A doua zi, poliția era pe urmele sale. Bărbatul a fost arestat. Motivul este incredibil.

GALERIE FOTO

Un bărbat din Florida a fost acuzat de furt auto și fraudă și arestat la scurt timp după ce și-a cumpărat un Porsche 911 Turbo. Autoritățile au descoperit însă, că bărbatul plătise cu un cec fals, printat acasă.

Casey William Kelly, în vârstă de 42 de ani, a mers la reprezentanță și a pus pe masa specialiștilor în vânzări un cec bancar în valoare de 139.203,05 dolari, luni, 27 iulie.

La câteva minute după ce a ieșit cu noul său Porsche pe poarta reprezentanței auto, mașina a fost declarată furată, iar bărbatul a fost dat în urmărire.

Aventura cecurilor false nu se oprește aici. A doua zi, Casey William Kelly a plătit cu un cec fals în valoare de 61.521 de dolari trei ceasuri Rolex. Două zie mai târziu, cei de la magazinul de bijuterii din Miramar Beach, Florida, au raportat incidentul.

Porsche recuperat, șofer arestat

Autoritățile l-au identificat pe bărbat și l-au arestat pe 29 iulie. Casey le-a povestit polițiștilor că a printat cecurile cu ajutorul calculatorului și imprimantei de acasă. Bărbatul a ajuns la închisoarea Walton County. Acesta poate fi anchetat în libertate. Judecătorii au stabilit o cauțiune de 10.000 de dolari.  “Să le dea un cec”, se amuză cei care au aflat despre aventura sa pe rețelele de socializare. “Poate să dea un Rolex la schimb”, propun alții în glumă.

Oamenilor legii nu le vină să creadă că hoțul chiar a crezut că va scăpa nepedepsit și că nimeni nu se va prinde că cecurile oferite de el sunt false. Fericit că are mașină sport nou-nouță, hoțul naiv s-a și fotografiat alături de ea.

“Casey a declarat că nu a știut că e ilegal ceea ce a făcut și s-a gândit că totul va fi în regulă dacă pe cec este trecut numărul său de cont”, potrivit raportului întocmit în urma arestării.

Polițiștii sunt la fel de surprinși însă, că cei de la reprezentanța Porsche i-au dat cheile mașinii fără să verifice cecul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide