Porsche lansează ediția specială 911 Targa 4S Heritage Design Edition – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 02 iun. 2020 Știri auto

Porsche a prezentat noua ediție limitată 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Primul dintre cele patru modele Heritage Design este proiectat să amintească anii ’50 -’60 prin elemente de design clasice care au fost reinterpretate și combinate cu cea mai nouă tehnologie.

Noul Porsche 911 Targa 4S Heritage Design este prima dintre cele patru ediții speciale care marchează planuri de extindere mai largi pentru divizia de personalizare Porsche – Porsche Exclusive Manufaktur.

Intră în galeria foto

Fiind primul model de producție Heritage Design, Targa 4S a fost ales pentru că este „cel mai emoțional derivat din gama 911”, a spus Boris Apenbrink, director al departamentului Porsche Exclusive Manufaktur. „Toată lumea recunoaște la prima vedere un Targa, așa că am decis că aceasta este cea mai bună bază pentru primul model.”

Porsche Targa 4S Heritage Design Edition produs în 992 de unități

Limitat la 992 de unități, modelul Heritage Design costă 153.000 de euro, cu 30.000 de euro mai mult decât un Targa 4S standard. Comenzile au fost deschise de pe data de 1 iunie, urmând ca primele livrări către clienți să aibă loc în toamnă. Specificațiile tehnice, inclusiv sprintul 0-100 km / h de 3,6 secunde, rămân neschimbate.

Întrucât ediția specială se bazează pe 911 Targa 4S, acesta oferă un motor twin-turbo de 3,0 litri cu șase cilindri, care produce 330 kW / 450 CP și un cuplu de 528 Nm. Este conectat la o transmisie cu dublu ambreiaj care permite autovehiculului cu tracțiune integrală să accelereze de la 0-100 km / h în 3,6 secunde, înainte de a atinge o viteză maximă de 304 km / h. Mașina poate fi echipată și cu o transmisie manuală cu șapte trepte.

Modelul se întoarce la detalii din anii 1950 și 1960, puse în valoare de culoarea Cherry Red. Logo-ul Porsche folosește fontul vechi, în timp ce etrierile de frână sunt negre. „În anii 50 nu aveam roșii sau galbene”, spune Apenbrink.

În interior, detaliile marcante ale Heritage Design sunt scaunele din piele roșie, nuanță utilizată pe modeul Porsche 356 din anii ’50, precum și indicatoarele de bord albe.

Întrebat despre potențiali cumpărători, Apenbrink a spus: „Aceste ediții speciale nu sunt în concurență cu caracteristicile de electrificare sau conectivitate, ci o completare a acestora. Avem o mulțime de clienți care sunt fascinați de caracteristicile de design clasice și vor să le vadă pe mașinile moderne.”

În completarea colecției cei de la Porsche pun la dispoziție clienților și un ceas de mână lansat special pentru a se potrivi cu mașina.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide