Ediţie specială pentru Japonia: BMW M5 Nighthawk

Autor: Dan Vache 15 iul. 2013 Tuning auto

Ediţia specială BMW M5 Nighthawk se diferenţiază de modelul de serie prin culoarea specială Individual Frozen Black Matt, care acoperă in totalitate caroseria. Aceeaşi nuanţă este folosită şi pentru grilă, mânerele portierelor, capacele oglinzilor exterioare şi difuzorul, având rolul de a-i da limuzinei bavareze un look mai agresiv. Aici contribuie si jantele de 20 inchi al căror design cu cinci perechi de spiţe lasă la vedere etrierele galbene şi discurile ventilate.

In interior, combinaţia de piele neagră Merino, care acoperă partea superioară a bordului, cu tapiţeria din piele portocalie Sakiru prezentă pe scaune şi pe feţele interioare ale portierelor, aduce un plus de eleganţă interiorului lui M5. Pe lângă aceste dotări mai sunt incluse şi inserţiile din fibră de carbon de la M Performance.

La nivel tehnic, ediţia limitată beneficiază de Pachetul Competition (disponibil şi pe noul BMW M6), care ii creşte puterea motorului V8 bi-turbo de la 552 CP la 567 CP, rezultând un sprint de numai 4,2 secunde de la 0 la 100 km/h, adică mai rapid cu 0,1 secunde decât M5-ul standard. Pachetul include şi suspensii sport, imbunătăţiri la diferenţialul “Active M” şi la sistemul de control al şasiului.

Noul BMW M5 Nighthawk va fi disponibil numai pe piaţa din Japonia şi va avea un preţ de comercializare de 141.400 euro. Comenzile vor incepe din luna august, iar livrările din octombrie 2013.
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide