Porsche lansează noua ediție limitată Cayenne Platinum

Autor: Mihai Morcovescu 17 ian. 2022 Știri auto

Germanii de la Porsche extind gama Cayenne cu noua ediție limitată Platinum, care va fi disponibilă pe toate versiunile SUV-ului. Pe piața locală clienții pot lansa comenzi pentru ediția specială, iar livrările vor fi făcute începând cu luna mai.

Pachetul Platinum este disponibil pe variantele SUV și SUV Coupe ale modelelor Cayenne, Cayenne E-Hybrid și Cayenne S.

Porsche Cayenne Platinum Edition costă de la 69.000 de euro

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Ediția limitată Porsche Cayenne Platinum vine cu o serie de detalii finisate în nuanța Satin Platinum. Printre acestea se numără prizele de aer integrate în spoilerul frontal, jantele RS Spyder Design de 21 de inch și emblema de pe hayon.

De asemenea, țevile de eșapament și ornamentele geamurilor lateriale sunt vopsite în aceeași nuanță de negru. Gama de culori pentru caroserie include nuanțele Jet Black, Carrera White, Mahogany și Moonlight Blue. Totodată, este oferită și nuanța special creată pentru această ediție limitată, denumită Chalk.

La interior, Cayenne Platinum Edition a primit centuri de siguranță în nuanța Crayon și ornamente din aluminiu pentru planșa de bord și fețele ușilor. Pragurile, și acestea tot din aluminiu, sunt inscripționate cu numele ediției speciale.

Nivelul de echipare Platinum mai include faruri LED care beneficiază de tehnologia Porsche Dynamic Light System. Din ofertă mai fac parte un plafon panoramic, geamuri cu tentă fumurie, un sistem audio marca Bose, lumină ambientală, scaune sport din piele reglabile pe opt direcții și un ceas analog integrat în bord.

Divizia Porsche Manufaktur va oferi, de asemenea, o serie de elemente de personalizare atât la exterior, cât și la interior.

Prețurile în Germania pornesc de la 69.000 de euro, pentru Porsche Cayenne Platinum Edition. Cea ai scumpă variantă este Cayenne E-Hybrid Coupe Platinum Edition, care are un preț de catalog de 82.000 de euro.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Porsche


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide