Porsche Macan, la un pas de a se prăbuși dintr-o parcare supraetajată. Cine se afla la volan?

Autor: David Andrei 12 mart. 2021 Știri auto

Un Porsche Macan a fost la un pas de a se prăbuși dintr-o parcare supraetajată. Incidentul a avut loc la Moscova. Cine se afla la volanul SUV-ului german?

GALERIE FOTO

Trecătorii au încremenit când au văzut cum cad bucăți de beton și tencuială din clădire. Când au privit în sus, prin zidul clădirii se putea observa partea frontală a unei mașini. Un Porsche Macan a ieșit prin zidul din sticlă al unei parcări supraetajate. La volan se afla un bărbat celebru în Rusia. Jucătorul profesionist de hochei, Denis Kazionov, în vârstă de 33 de ani, a fost autorul incidentului.

Sportivul a povestit pentru presa locală că a pierdut controlul mașinii din cauza suprafeței alunecoase din parcare. Soția sa se afla pe locul din dreapta, iar fiul său se afla în spate, în momentul impactului.

“Este, într-adevăr, mașina mea. Conduceam alături de familie, de soție și de băiatul meu. Podeaua netedă era acoperită de zăpadă. Am călcat pedala de frână, dar mașina nu s-a oprit decât după ce am lovit zidul. Am trăit o experiență șocantă”, a povestit Kazionov.

Porsche Macan atârnând din parcare – între noroc și ghinion

Imagini cu mașina suspendată la unul dintre etajele superioare ale clădirii, cu partea frontală atârnând în exterior, până după puntea față, au fost publicate de un fotograf rus pe contul său de Instagram. Mașina pare să se fi blocat într-o bară din metal din structura de rezistență a clădirii. Altfel, lucrurile ar fi fost ar fi fost mult mai grave. Mașina hocheistului ar fi avut șanse mari să se prăbușească pe asfalt de la etajul patru prin peretele de sticlă.

SUV-ul german nu pare să fi suferit avarii prea mari. Are, într-adevăr, parbrizul spart și are nevoie de o bară nouă. La o urcare pe rampă la service s-ar putea descoperi și alte probleme.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Instagram - fotograf_www.golinkevich.ru



Comentarii
Inchide