Cum dezgheți portul de încărcare al Daciei Spring? Metoda inedită, ”testată” cu succes în România

Autor: Marius Vișan 22 ian. 2022 Știri auto

Iarna i-a luat prin surprindere pe posesorii primei Dacia pe baterii.

Pe grupul de Facebook – Dacia Spring Romania (Oficial) au apărut diverse postări în care oamenii își povestesc experiențele prin care au trecut, după ce au achiziționat un exemplar electric Dacia Spring.

O postare care ne-a atras atenția a fost cea a unui bărbat care nu a putut să mai deschidă ușița portului de încărcare deoarece aceasta înghețase. Iată postarea de pe rețeaua de socializare:

”Salut,
A mai întâmpinat cineva problema aceasta?
A înghețat portul de încărcare și nu se mai deschide ușița respectivă,
Am încercat să o dezgheț dar nimic …
?Update?
Am pus două uscătoare de păr și o pătură peste
Am lăsat la ambele uscătoare loc pe unde să își tragă aer prin spate, am încălzit toată bucata de plastic din față
Le-am lăsat pornite cam 40 minute și s-a deschis!”

Sursă foto: Facebook – Dacia Spring Romania (Oficial)

Pățania acestui șofer i-a stârnit pe comentatori, iar mulți dintre ei au venit cu alte sugestii. Una dintre ele ar fi folosirea unui spray pe bază de silicon. Altcineva a recomandat folosirea spirtului (”ieftin si sfânt), sau a soluției pentru degivrare.

Dacia Spring, cea mai înmatriculată mașină din România în decembrie 2021

Dacia Spring, primul model electric al constructorului de la Mioveni, a fost cea mai înmatriculată mașină din România în decembrie 2021.

Aproximativ 1.500 de modele Spring au fost înmatriculate luna trecută, potrivit datelor furnizate de APIA. În total, în 2021, Dacia Spring a fost cumpărată de peste 3.000 de români, ceea ce face ca modelul electric să se claseze pe locul cinci în topul general. Anul trecut s-au înmatriculat nu mai puțin de 6.338 de mașini electrice în România, un nou record.

Mașinile electrice au avut o creștere fulminantă în 2021. Totalul vehiculelor electrice comercializate a ajuns la 6.338 de unități, față de 2.900 în 2020. Cel mai vândut model a fost Spring (3.000 de unități), urmat de Volkswagen (985) și Hyundai (445 de mașini).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook - Dacia Spring Romania (Oficial)


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide