Posche Taycan, mai rapid la sprint și la încărcare. GALERIE FOTO

Autor: Elena Luchian 20 aug. 2020 Știri auto

Porsche Taycan primește o serie de îmbunătățiri. Noua versiune va putea fi comandată în Europa începând cu mijlocul lunii septembrie.

GALERIE FOTO

Porsche Taycan facelift este mai rapid atât când vine vorba de sprint, cât și în ceea ce privește încărcarea bateriei. Astfel, Taycan Turbo S accelerează de la 0 la 200 km/h în 9,6 secunde, fiind cu 0,2 secunde mai rapid. Mașina parcurge un sfert de milă în 10,7 secunde în loc de 10,8 secunde..

Un head-up display color îmbunătățit este disponibil optional în gama Porsche Taycan. Smartlift, disponibilă standard atunci când se comandă suspensia pneumatică adaptive, ajută modelul să se ridice atunci când sistemul detectează o denivelare sau un prag. Tot Smartlift poate regla garda la sol a mașini pe autostradă pentru a asigura echilibrul ideal între eficiență și confort.

Dotări noi în gama Porsche Taycan

O dotare opțională, disponibilă începând cu sfârșitul acestui an, va fi un încărcător pentru curent alternativ de 22 kW. Este nevoie de doar jumătate din timpul necesar în cazul unei încărcări la 11 kW pentru ca bateria să se încarce. Până acum, Taycan permitea încărcarea la curent alternativ cu doar 11 kW.

Este disponibilă o nouă funcție, încărcarea în timpul conservării bateriei. Aceasta poate restricționa capacitatea de încărcare la aproximativ 200 kW atunci când clienții își doresc să facă o pauză mai lungă de la condus. Această opțiune este disponibilă, de exemplu, în rețeaua Ionity.

Funcția Plug & Charge, care permite stocarea datelor utilizatorului și plata automatizată pentru încărcarea în rețeaua Ionity, va fi disponibilă în alte 12 țări începând de anul viitor.

Apar în gamă culori noi pentru caroseria lui Porsche Taycan. Este vorba despre Mahogany Metallic, Frozenberry Metallic, Cherry Metallic, Coffee Beige Metallic, Chalk, Neptune Blue și Ice Grey Metallic.

Pachetul Carbon Sport Design este disponibil pentru toate versiunile.

La această oră în România, Taycan are un preț de pornire de 111.389,95 de euro, cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide