Posesor de Dacia Logan dă mașina la schimb pentru o vacă!

Autor: Elena Luchian 04 dec. 2019 Știri auto

Ofertă greu de trecut cu vederea! Pe site-ul de anunțuri OLX, un posesor de Dacia Logan din localitatea Cărășeu, județul Satu Mare, încearcă să-și schimbe mașina cu… o vacă!

Anunțul adăugat la sfârșitul lunii trecute și preluat de un site local este unul special. Proprietarul mașinii vrea, în schimbul mașinii, bani sau… o vacă. Cel care a publicat anunțul debordează de sinceritate: îi trasnmite viitorului cumpărător că, înainte să vadă mașina, trebuie să-i știe defectele: vehiculul are nevoie de verificări la sistemul electric, pentru că, spune el, „se întrerupe alimentarea la bujii”.

Proprietarul susține că a investit recent 950 de lei pentru a schimba plăcuțele de frână, capetele de planetară și rulmenții față.

Anunțul devine confuz spre final, deși proprietarul a trecut suma de 550 de euro la rubrica „Preț”. Acesta scrie: „La schimb 3.500 ron, nu mă interesează alte oferte”, ceea ce complică lucrurile pentru cel care ar fi interesat de mașină.

“Nu vă pierdeți timpul cu întrebări despre ultimul preț”, avertizează vânzătorul.

Dacia lui este fabricată în 2007 și are motor pe benzină 1.4 Mpi și instalație GPL. Inspecția Technică Periodică expiră abia în august 2020, dar asigurarea RCA trebuie reînnoită.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: presasm.ro



Comentarii
Inchide