Un posesor de Range Rover s-ar putea să ia amendă după ce și-a pozat astfel mașina pe care o vinde

Autor: ProMotor 01 apr. 2020 Știri auto

Un posesor de Range Rover care vrea să-și vândă mașina, a pozat-o într-o ipostază pe cât de inedita, pe atât de… interzisă. A profitat că un parc din Chișinău este pustiu, în urma instaurării stării de urgență, și și-a pus off-roader-ul pe scările rezervate exclusiv pietonilor.

GALERIE FOTO

Vânzătorul a vrut să demonstreze cât de capabilă este mașina sa în afara carosabilului. Site-ul Autoblog.md a făcut public anunțul pe care proprietarul off-roader-ului l-a șters atunci când și-a dat seama de gafa uriașă pe care o făcuse. Zona în care își fotografiase el mașina nu permite accesul autovehiculelor, aceasta fiind rezervată exclusiv pietonilor.

Posesorul de Range Rover și-a dat seama că fapta sa este ilegală

Având în vedere numărul de vizualizări al anunțului șters, cu siguranță galeria foto a fost una dintre cele mai interesante publicate vreodată pe site-ul de anunțuri.

Vânzătorul și-a pozat Range Rover-ul înmatriculat în Republica Moldova pe Scara Cascadelor din parcul Valea Morilor, aflat în sectorul Buiucani din Chișinău. Scara a fost recent reparată cu investiții mari.

Autoblog.md scrie că posesorul Range Rover-ului are șanse mari să fie sancționat pentru fapta sa îndrăzneață. Va plăti amenda din suma încasată pe mașina scoasă la vânzare. Data viitoare, va găsi, cu siguranță, o locație legală pentru sesiunea foto.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide