O postarea de pe Facebook l-a lăsat fără permis. Pățania unui șofer din Argeș – FOTO

Autor: ProMotor 16 mart. 2021 Știri auto

Un șofer din județul Argeș a fost amendat cu 580 de lei și a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile. El a fost filmat în timp ce a depășit o coloană de mașini la un semafor și a trecut pe culoarea roșie.

Polițiștii au aflat de acest caz după ce un alt șofer a filmat scena cu o cameră de bord, și a postat apoi imaginile pe internet.

Oamenii legii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile în mediul online

În imaginile postate pe un grup public de Facebook, se vede cum un autoturism oprește la culoarea roșie a unui semafor, al doilea autoturism, care are cameră de bord, oprește și el, un pieton traversează pe trecere, iar un alt autovehicul depășește coloana oprită și trece cu viteză pe culoarea roșie a semaforului.

Intră în GALERIA FOTO

După ce imaginile au apărut pe internet, sâmbătă seară, polițiștii Biroului Rutier Pitești au făcut verificări.

„S-a stabilit că evenimentul a avut loc pe strada Vasile Pârvan din municipiul Pitești, în după-amiaza zilei de 13 martie. Polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Suseni, care a fost sancționat contravențional, cu amendă de 580 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce, pentru 30 de zile”, a transmis luni Poliția județeană Argeș.

Polițiștii le recomandă șoferilor să respecte regulile de circulație

Conducătorilor auto le reamintim că timpul este prețios pentru toată lumea”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Argeș.

Sursă:  news.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: fotopress-24.ro



Comentarii
Inchide