Pot fi utilitarele luxoase? Tunerul Hartmann încearcă să demonstreze că da [FOTO]

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto

Mercedes-Benz Citan este fructul colaborării dintre Daimler şi Renault, şi, totodată, cea mai accesibilă utilitară Mercedes. Întrebarea este pot fi utilitarele luxoase? Tunerul Hartmann încearcă să demonstreze că da, prin modificarea unui Citan. Iar rezultatul nu are cum să te lase indiferent.

Denumită „CP Line”, aceasta versiune adaugă spoilere spate şi faţă, diferite praguri laterale şi o mică aripă montat pe acoperiş. Atitudinea mai agresivă este dată de suspensia sport, care îl face cu 25 mm mai scund la ambele capete, lasand spaţiu suficient pentru un nou set de roţi de 18 inch dimensiune.

GALERIE FOTO

La comandă interiorul poate fi acoperit din piele, aici ne referim la scaune, cotiera din faţă, maneta schimbătorului de viteze şi părţi ale portierelor. Pe lângă asta se mai adaugă pedale din aluminiu, benzi de cauciuc anti-alunecare şi dungi de carbon pentru design.

Despre motoarele cu care vine acest nu se prea vorbeşte, însă bănuim că şi aici vor exista nişte opţiuni diferite faţă de modelul de bază. 

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide