Pot fi utilitarele luxoase? Tunerul Hartmann încearcă să demonstreze că da [FOTO]

Autor: Marius Vișan 16 mart. 2017 Știri auto

Mercedes-Benz Citan este fructul colaborării dintre Daimler şi Renault, şi, totodată, cea mai accesibilă utilitară Mercedes. Întrebarea este pot fi utilitarele luxoase? Tunerul Hartmann încearcă să demonstreze că da, prin modificarea unui Citan. Iar rezultatul nu are cum să te lase indiferent.

Denumită „CP Line”, aceasta versiune adaugă spoilere spate şi faţă, diferite praguri laterale şi o mică aripă montat pe acoperiş. Atitudinea mai agresivă este dată de suspensia sport, care îl face cu 25 mm mai scund la ambele capete, lasand spaţiu suficient pentru un nou set de roţi de 18 inch dimensiune.

GALERIE FOTO

La comandă interiorul poate fi acoperit din piele, aici ne referim la scaune, cotiera din faţă, maneta schimbătorului de viteze şi părţi ale portierelor. Pe lângă asta se mai adaugă pedale din aluminiu, benzi de cauciuc anti-alunecare şi dungi de carbon pentru design.

Despre motoarele cu care vine acest nu se prea vorbeşte, însă bănuim că şi aici vor exista nişte opţiuni diferite faţă de modelul de bază. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide