Poți cumpăra BMW-ul Seria 7 care i-a aparținut de Tupac Shakur, însă prețul este uriaș

Autor: Ionuț Vîlciu 12 aug. 2023 Știri auto

BMW-ul Seria 7 în care a fost ucis rapperul Tupac Shakur caută un nou proprietar, iar prețul cerut este de-a dreptul fabulos.

Interesul pentru mașina în care Tupac Shakur a fost ucis, un BMW Seria 7 din 1996, a crescut vertiginos după ce poliția a percheziționat casa unchiului unui suspect cheie în cazul uciderii faimosului rapper american.

Conform Carscoops, mașina este listată la vânzare încă din iarna anului 2020, dar nimeni nu a cumpărat-o până în ziua de astăzi. Probabil că la acest lucru contribuie și faptul că prețul cerut pe BMW-ul lui Tupac este de 1.75 milioane de dolari (1.591161 de euro).  Mașina rămâne încă la vânzare de la același dealer din Las Vegas, cu același preț.

Vorbind cu o televiziune locală, directorul general al Celebrity Cars, Ryan Hamilton, a spus că interesul pentru mașină a crescut în ultimele două săptămâni, după ce s-a constatat că poliția a percheziționat casa unui bărbat din Nevada, care are legături cu uciderea lui Tupac.

Se va vinde vreodată BMW-ul lui Tupac?

„Am avut mult interes internațional, iar aceștia tind să fie cei mai serioși cumpărători”, a spus Hamilton. „Este un fenomen mondial despre ce este Tupac și ce a făcut el.”

Semnificația acestei mașini nu a fost cunoscută până în jurul anului 2017. Hamilton spune că, după ce a fost împușcat străpuns în timpul atacului care l-a ucis pe Shakur, mașina fost reparată și apoi vândută publicului larg. Mașina a fost apoi vândută de mai multe ori de-a lungul anilor.

Celebrity Cars a încercat să vândă mașina în serialul TV Pawn Stars în 2018, dar înțelegerea nu a avut loc niciodată. Colecționarii nu se înghesuie să cumpere mașina în care a fost împușcat Tupac Shakur, mai ales că multe dintre panourile originale ale caroseriei au fost schimbate, ceea ce înseamnă că este în esență doar un 750iL obișnuit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Celebrity Cars


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide