Povestea mecanicului auto Radu Palaniță care a câştigat marele premiu de 120.000 de euro

Autor: Marius Vișan acum 2 ani Știri auto

Radu Palaniță este un mecanic auto care a surprins pe toată lumea prin timbrul său vocal. El a câștigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent“, în finala celui de-al zecelea sezon, de vineri, 29 mai.

Radu Palaniță, în vârstă de 40 de ani, și-a descoperit pasiunea pentru muzică și talentul, în urmă cu 4 ani, la o băută cu prietenii, dar succesul a venit abia acum.

Intră în galeria foto

El a declarat că muncește de la vârsta de 14 ani, iar de cântat s-a apucat abia la 36 de ani. Elev fiind, nu a fost primit în corul școlii, iar alți profesori l-au îndemnat să facă baschet, sport pe care l-a practicat 8 ani de zile.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea“, a mărturisit Radu pentru Adevărul.ro.

Ce va face cu banii câștigați

Întrebat ce ar face cu banii câștigați, bărbatul a răspuns: „Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia şi prietenii şi voi ajuta şi o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt om.“

De asemenea, întrebat cum i s-a schimbat viața de când a apărut la Românii au talent, Radu Palaniță a răspuns: „Nu m-am schimbat, rămân același om pe care lumea îl cunoaște. Nu cred că există ceva în această viață să poată să-mi schimbe caracterul, rămân om“.

În luna februarie Radu Palaniță a primul Golden Buzz la „Românii au talent”

VIDEO

Anul trecut același Radu Palanițăt a participat și la concursul ”Vocea României”, tot la Pro TV, dar jurații Smiley, Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chitila nu au apreciat atunci prestația concurentului.


Sursa foto: Radu Palaniță / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide