Povestea mecanicului auto Radu Palaniță care a câştigat marele premiu de 120.000 de euro

Autor: Marius Vișan 31 mai 2020 Știri auto

Radu Palaniță este un mecanic auto care a surprins pe toată lumea prin timbrul său vocal. El a câștigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent“, în finala celui de-al zecelea sezon, de vineri, 29 mai.

Radu Palaniță, în vârstă de 40 de ani, și-a descoperit pasiunea pentru muzică și talentul, în urmă cu 4 ani, la o băută cu prietenii, dar succesul a venit abia acum.

Intră în galeria foto

El a declarat că muncește de la vârsta de 14 ani, iar de cântat s-a apucat abia la 36 de ani. Elev fiind, nu a fost primit în corul școlii, iar alți profesori l-au îndemnat să facă baschet, sport pe care l-a practicat 8 ani de zile.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea“, a mărturisit Radu pentru Adevărul.ro.

Ce va face cu banii câștigați

Întrebat ce ar face cu banii câștigați, bărbatul a răspuns: „Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia şi prietenii şi voi ajuta şi o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt om.“

De asemenea, întrebat cum i s-a schimbat viața de când a apărut la Românii au talent, Radu Palaniță a răspuns: „Nu m-am schimbat, rămân același om pe care lumea îl cunoaște. Nu cred că există ceva în această viață să poată să-mi schimbe caracterul, rămân om“.

În luna februarie Radu Palaniță a primul Golden Buzz la „Românii au talent”

VIDEO

Anul trecut același Radu Palanițăt a participat și la concursul ”Vocea României”, tot la Pro TV, dar jurații Smiley, Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chitila nu au apreciat atunci prestația concurentului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Radu Palaniță / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide