Un tramvai a deraiat și a lovit o mașină în București – VIDEO

Autor: Marius Vișan 31 mai 2020 Știri auto

Un tramvai a deraiat sâmbătă, 30 mai, în București, provocând un accident.

Coliziunea dintre cele două mijloace de transport a avut loc la o intersecție intens circulată (Bulevardul Basarabia cu Bulevardul Chișinău).

Intră în galeria foto

Conducătorul autoturismului Audi se încadrase pentru efectuarea virajului la stânga, iar în acel moment tramvaiul care venea din sens opus a deraiat, provocând accidentul. În accident nicio persoană nu a fost rănită.

Tramvai vs BMW (ianuarie 2020)

Un alt incident celebru care a implicat un tramvai și un autoturism s-a petrecut la începutul acestui an. În acel caz era vorba de un conflict între vatman și șoferul mașinii BMW. S-a întâmplat în zona Pieței George Coșbuc, din Capitală, după ce șoferul a oprit la semafor, pe linia pe care circula tramvaiul 32 și a blocat linia pe care circula.

Pentru că șoferului nu părea să-i pese de semnalele acustice, vatmanul a lovit intenționat cu tramvaiul mașina aflată în fața sa. Scena s-a repetat de două ori, până când șoferul de la volanul BMW-ului a mutat mașina câțiva metri și a coborât pentru a cere explicații.

Șicanele din trafic au fost filmate cu o camera montată pe tramvaiul Societății de Transport București (STB). În imagini se vede cum tramvaiul împinge mașină aflată pe linii, după care șoferul autoturismului de lux frânează brusc în față tramvaiului și pornește din nou, iar în tot acest timp este claxonat de vatman. În cele din urmă, vatmanul accelerează și intră direct in bară din spate a mașinii. Șoferul a rămas fără permis și a fost amendat, iar vatmanul a fost cercetat disciplinar.

Citește și Șofer de BMW versus vatman. Mașină împinsă de tramvai în București – VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide