Povestea secretă a unui Lamborghini scos la licitație după ce a fost confiscat de la un interlop

Autor: David Andrei 26 apr. 2021 Știri auto

Un Lamborghini Aventador a fost scos la licitație în România. Supercarul a fost confiscat de la un interlop. Din ce motiv a ajuns în posesia autorităților?

GALERIE FOTO

În acest moment, mașina se află în custodia unei agenții a Ministerului de Justiție și va fi scos la licitație. Acest Lamborghini Aventador a fost confiscat de procurorii de la Crimă Organizată într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Agenția de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) îl va vinde în cadrul unei licitații online.

Modelul confiscat de la un interlop este produs în anul 2014 și are la bord puțin peste 54.000 de kilometri. acesta este pus în mișcare de un motor de 6,5 litri, care dezvoltă 700 de cai putere. Prețul de pornire este de 794.554 de lei, echivalentul a aproximativ 160.795 de euro. Cei care doresc să-l ia acasă trebuie să depună o garanție de 10% din această sumă, apoi să ofere cea mai mare sumă la licitație.

Supercarul Lamborghini Aventador, confiscat de la un interlop, se devalorizează pe zi ce trece

Potrivit cancan.ro, mașina i-a aparținut unui interlop din Galați. Acesta o achiziționase pentru iubita lui. Vara trecută însă, modelul, cu o vechime de șapte ani, a fost pus sub sechestru de DIICOT. Valoarea sa scade pe zi ce trece, chiar dacă nu este folosit.

Luna trecută, Tribunalul Galați a admis solicitarea Agenției de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate cu privire la valorificarea anticipată a autovehiculului Lamborghini Aventador.

„Unele bunuri își pierd din valoare cu timpul și interesul agenției e să obțină cât mai mulți bani. Uneori, astfel de tranzacții se fac de comun acord inculpat-procuror, alteori, doar după ce ordonă instanța de judecată”, a declarat Cornel Călinescu, director ANABI.

Banii obținuți în urma licitației vor ajunge fie la proprietar, dacă acesta va fi achitat de instanță, fie în visteria statului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ANABI



Comentarii
Inchide