Prea mare pentru Monaco. BRABUS Mercedes B63S 700 6×6 nu şi-a găsit un loc de parcare – VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 sept. 2017 Știri auto
Prea mare pentru Monaco. BRABUS Mercedes B63S 700 6×6 nu şi-a găsit un loc de parcare – VIDEO

„Mai mare este mai bine” spune o vorbă. Ei bine, după cum se dovedeşte, acest lucru nu este întotdeauna adevărat, mai ales când vine vorba de maşini.

În weekend, proprietarul unui imens Brabus B63S 700 6×6 a făcut călătoria de la Cannes la Monaco cu un convoi care include două Pagani Huayras şi un Rolls-Royce Dawn. În interiorul Brabusului 6×6 se aflau gărzile de corp. 

Din păcate, nici una din cele mai mari bogăţiie din lume nu a putute cumpăra un loc pentru un vehicul imens într-un oraş mic atât de mic cum este Monte Carlo. De fapt, proprietarul a fost refuzat de faimosul hotel Fairmont, deoarece off-roaderul a fost pur şi simplu prea mare pentru a fi parcat acolo.

Cel care a încărcar clipul pe YouTube spune că şoferul a făcut o serie de tururi ale orasului în speranţa de a gasi un loc de parcare, fără succes însă.

În cele din urmă, proprietarul a hotărât că nu merită să se încurce cu regulile acestui oraş aşa că s-a întors la Cannes.

Despre Brabus B63S

Creatura se numeşte Brabus B63S şi e suficient de înaltă ca să treci cu uşurinţă peste maşinile care îţi stau în cale. Sigur, şi puterea maximă de 700 CP te ajută să mergi înainte fără să simţi prea tare maşinile de oraş de sub tine.

Germanii au înlocuit cele două turbocompresoare standard ale maşinăriei germane cu două unităţi mai mari, care oferă o presiune mai mare.
Maşina, dacă îi putem spune aşa, cântăreşte nu mai puţin de patru tone, dar, chiar şi aşa, sprintul de la zero până la 100 km/h e făcut în doar 7,4 secunde, în vreme ce viteza maximă este limitată la 160 km/h

În interior, scaunele au fost îmbrăcate în piele roşie, există televizoare în tetierele scaunelor şi praguri din aluminiu, în vreme ce exteriorul a primit o nouă bară de protecţie, cu multe LED-uri fumurii.

Preţul? 482.000 de euro.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide