Brabus B63S: Mercedes-Benz G-Class, tracţiune 6×6, 700 CP

Autor: Adrian Mihălţianu 12 sept. 2013 Tuning auto

Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 a fost de la bun început o maşină fără prea mult sens, dar extrem de impresionantă. Dar dacă ai crezut că nebunia nu va merge mai departe, ai greşit, fiindcă cei de la Brabus nu au stat prea mult pe gânduri şi au creat un pachet de tuning pentru monstrul 6×6, pe care l-au prezentat la Salonul Auto Frankfurt 2013.

Creatura se numeşte Brabus B63S şi e suficient de înaltă ca să treci cu uşurinţă peste maşinile care îţi stau în cale. Sigur, şi puterea maximă de 700 CP te ajută să mergi înainte fără să simţi prea tare maşinile de oraş de sub tine.

Germanii au înlocuit cele două turbocompresoare standard ale maşinăriei germane cu două unităţi mai mari, care oferă o presiune mai mare.

Maşina, dacă îi putem spune aşa, cântăreşte nu mai puţin de patru tone, dar, chiar şi aşa, sprintul de la zero până la 100 km/h e făcut în doar 7,4 secunde, în vreme ce viteza maximă este limitată la 160 km/h

În interior, scaunele au fost îmbrăcate în piele roşie, există televizoare în tetierele scaunelor şi praguri din aluminiu, în vreme ce exteriorul a primit o nouă bară de protecţie, cu multe LED-uri fumurii.

Preţul? 482.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide