PREMIERĂ: Drift „criminal” la 305 km/oră cu Nissan GT-R de 1380 de cai-putere – VIDEO

Autor: Marius Vișan 12 apr. 2016 Știri auto

 


Dacă până acum se mândreau cu cea mai înaltă clădire, cel mai mare mall şi ţara cu cea mai luxoasă flotă de maşini de Poliţie, Dubaiul mai atinge încă un record: primul drift efectuat la viteza de 305 km/oră, conform Digi24.ro.

Fabulosul drift a fost efectuat pe o pistă a unui aeroport de un pilot profesionist, campion la drifturi, la volanul unui Nissan GT-R cu 1380 de cai putere. 

Până acum recordul pentru un astfel de drift era deţinut de un polonez, record înregistrat la volanul unei Toyota GT86, iar viteza la care fusese efectuat derapajul controlat era de 218 km/oră. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide