Premierul Marcel Ciolacu, despre noua Dacia Duster: „Este bestială”. Guvernul va folosi de acum doar mașini Dacia

Autor: Ionuț Vîlciu 07 feb. 2024 Știri auto

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că Guvernul și prim-ministrul României vor folosi de acum automobile Dacia. Ce model l-a impresionat pe prim-ministru?

Premierul a anunțat miercuri, 7 februarie, că Guvernul și prim-ministrul vor folosi de acum înainte un singur brand de automobile, iar acela va fi Dacia. În urma unei conferințe de presă ținută cu ocazia vizitei premierului la uzina Dacia de la Pitești, am aflat că Marcel Ciolacu a fost impresionat de nivelul de tehnologie și de organizarea din cadrul uzinei producătoare de mașini.

Odată cu vizita efectuată la uzină, premierul Marcel Ciolacu spune că a făcut și un test drive cu noua generație a SUV-ului Duster. La finalul turei de condus, el a fost plăcut impresionat de cea de-a treia generație a SUV-ului fabricat la Mioveni: „Cum ar fi spus fiul meu acum câțiva ani, este bestială!”

Dacia deveni singurul brand auto pe care Guvernul României îl va folosi

„Din acest moment, Guvernul României și premierul vor folosi un singur brand, respectiv Dacia. Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Mașina mea ca și prim-ministru va fi Dacia Duster. Cred că așa este corect în orice stat democratic și în orice economie. Cum în Franța, mașina autorităților este Renault, în România, mașina autorităților trebuie să fie Duster”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide