Presa germană: „Volkswagen ID.3 are probleme de soft!” Producția continuă

Autor: Elena Luchian 24 dec. 2019 Știri auto

“Volkswagen ID.3 are probleme de soft, dar producția continuă în ciuda acestui fapt!”, scrie presa germană. Manager Magazin susține că este vorba despre o problemă uriașă, fără a da însă, mai multe detalii despre defecțiune.

Nemții scriu că Volkswagen va produce, într-o primă fază, aproximativ 10.000 de unități ID.3, deși compania știe despre problemă. Aceste vehicule vor ajunge în anumite centre de depozitare, până în primăvara anului viitor. Atunci vor fi delegate echipe speciale, care să rezolve eroarea manual pentru fiecare dintre cele 10.000 de mașini.

Și următoarele 10.000 vor fi construite în aceeași manieră, începând cu luna mai a anului viitor, și vor primi ulterior o actualizare de soft, dar procedura va fi mai facilă, explică Manager Magazin.

Volkswagen ID.3 a fost prezentat în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, cu trei baterii diferite și autonomii de 330 de kilometri pentru versiunea cu bateria mică de 45 kWh, 420 pentru versiunea intermediară cu bateria medie de 58 kWh, respectiv 550 de kilometri trecuți în contul versiunii cu baterie mare de 77 kWh.

Până în noiembrie, aproximativ 35.000 de clienți din lumea întreagă rezervaseră o mașină. Mașina va fi produsă la uzina Volkswagen din Zwickau, dar și la Dresda.

Volkswagen ID.3 1ST poate fi deja comandat în România, cu un preț de pornire de 36.072 de euro. Versiunea cu baterie mică va veni cu un preț de pornire sub 30.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide