Președintele FCSB, Valeriu Argăseală, acuzat că a provocat un accident. Trei mașini implicate

Autor: Elena Luchian 30 iun. 2021 Știri auto

Președintele FCSB, Valeriu Argăseală, a fost implicat într-un accident în urma căruia o persoană a fost rănită. Un martor susține că oficialul FCSB este vinovat.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc marți seara, în jurul orei 22:40, pe Calea Griviței din sectorul 1, nu departe de locuința președintelui FCSB. Mașina condusă de Valeriu Argăseală, o Kia Sportage, ar fi lovit o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 20 de ani.

Reprezentanții Brigăzii Rutiere susțin că șoferul în vârstă de 66 de ani, care se deplasa pe Calea Griviței dinspre Bulevardul Ion Mihalache către Strada Rucăr, când a ajuns la intersecția cu Strada Clăbucet, a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula în aceeași direcție de mers.

În urma impactului, mașina lovită a ricoșat într-o alta, care era oprită la semafor pe sensul opus. Femeia în vârstă de 24 de ani, aflată la volan, a fost rănită ușor. Din primele informații, aceasta acuza dureri în piept și a suferit o fractură de deget. Ea a fost transportată la Spitalul Elias pentru a primi îngrijiri medicale și se află acum în afara oricărui pericol.

Valeriu Argăseală despre accident: “Nimic grav, nu m-am speriat!”

Unul dintre șoferii implicați în accident susține că Valeriu Argăseală se face vinovat. Acesta nu s-ar fi încadrat corespunzător. “Domnul Argăseală a venit din band din stânga, care este obligatorie la stânga, și a intrat în mine, după care a ricoșat în cele două mașini”, a povestit bărbatul pentru Știrileprotv.ro.

Președintele FCSB a fost contactat de ProSport. “A fost un accident, e adevărat, dar nimic grav. Nu m-am speriat, se poate întâmpla un astfel de eveniment. Sunt bine, toată lumea e teafără, iar asta e cel mai important”, a declarat Argăseală în exclusivitate.

Mașina sa s-a ales cu bara și aripa avariate pe partea stângă și cu un far spart.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide