La ce preț ajunge noua Skoda Octavia la mâna a doua pe autovit.ro?

Autor: David Andrei 13 apr. 2021 Știri auto

Skoda Octavia a ajuns anul trecut în România, iar datele oficiale o poziționează printre cele mai populare modele de import, top în care este de ani buni. Dar la ce preț ajunge modelul la mâna a doua pe autovit.ro?

GALERIE FOTO

Skoda Octavia pornește în România de la 18.098 de euro. Este prețul pentru versiunea cu motorul de 1.0 litru, care dezvoltă 110 cai putere. Unitatea transmite resursele către puntea față prin intermediul unei transmisii manuale cu șase rapoarte.

Echiparea Active aduce la bord un sistem de aer condiționat manual și un volan îmbrăcat în piele. Accesul și pornirea fără cheie, farurile și stopurile Basic LED, geamurile electrice în față și în spate fac, de asemenea, parte din ofertă.

La polul opus se află versiunea Skoda Octavia RS în versiune diesel. Pedalierul sport, suspensia sport, posibilitatea de a alege modul de rulare sunt pe lista de dotări standard. Apar acolo și volanul sport multifuncțional, și instrumentarul de bord digital Virtual Cockpit, jantele din aliaj de 18 inci, farurile și stopurile Top LED.

Această versiune este pusă în mișcare de motorul 2.0 TDI cu 200 de cai putere și tracțiune integrală 4×4. Skoda oferă standard pentru vârful său de gamă o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Prețul de pornire al acestei versiuni este de de 35.710 euro.

Noua Skoda Octavia a ajuns deja pe autovit.ro la mâna a doua

Cea mai accesibilă Skoda Octavia disponibilă la mâna a doua pe site-ul autovit.ro costă 23.940 de euro. Este vorba despre o versiune 2.0 TDI cu 115 cai putere și transmisie manuală. 9.500 de kilometri a rulat mașina produsă în anul 2020.

Cea mai scumpă Octavia sedan de pe autovit.ro are un preț de 28.500 de euro după ce a rulat 18.175 de kilometri. Mașina are motor diesel de 2.0 litri cu 150 de cai putere, cuplat la o transmisie automată DSG.

Ambele modele sunt în garanție.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide