Care este prețul unui permis de conducere fals în Germania

Autor: Marius Vișan acum 1 an Știri auto
Care este prețul unui permis de conducere fals în Germania

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu dublă cetăţenie, bulgară și R. Moldova, asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităților din Polonia, care s-a dovedit a fi fals.

În data de 20 noiembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova, un bărbat, cu dublă cetățenie, bulgară și R. Moldova, în vârstă de 41 de ani.

Permisul auto falsificat avea însemnele autorităților din Polonia

”Deoarece colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deține documente false, i-a fost efectuat un control amănunțit, ocazie cu care a fost descoperit, în portofelul acestuia, un permis de conducere cu însemnele autorităților din Polonia, având imprimate fotografia și datele sale de identitate.

Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals”, se atrată în comunicatul de presă emis de Poliția de Frontieră.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a procurat documentul fals prin intermediul unei persoane necunoscute din Germania, în schimbul sumei de 1500 de euro.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide