La ce preț ajunge noua Skoda Enyaq iV în România prin Programul Rabla Plus?

Autor: Elena Luchian 21 iul. 2021 Știri auto

Skoda Enyaq iV este primul model electric dedicat produs de Skoda. Două versiuni sunt disponibile. Dar la ce preț ajung acestea prin Programul Rabla Plus?

GALERIE FOTO

Skoda Enyaq iV poate fi comandată în România în două versiuni. Este vorba despre Enyaq iV 60 și Enyaq iV 80. Prima vine cu o baterie cu o capacitate de 62 kWh, care îi asigură o autonomie de până la 390 de kilometri. Mașina este pusă în mișcare de un motor electric care dezvoltă 180 de cai putere.

Cea de-a doua propune o autonomie de până la 510 kilometri, asigurată de bateria de 82 kWh. Un motor electric livrează 204 cai putere.

Este așteptată sosirea în gamă a versiunii de top, Enyaq iV RS cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, și 306 cai putere. Vârful de gamă va parcurge până la 510 kilometri între două încărcări. Mașina cu această configurație sprintează de la 0 la 100 km/h în 6,2 secunde.

Programul Rabla Plus aduce reduceri consistente în gama Skoda Enyaq iV

Noua Skoda Enyaq iV pornește în România de la 39.475. Este un preț majorat față de cel cu care modelul electric a sosit în România (38.360 de euro).

Chiar și așa, cu reducerea asigurată prin Programul Rabla Plus, Enyaq iV devine una dintre cele mai ieftine mașini cu emisii zero disponibile la noi, la ora actuală.

Rabla Plus scade automat din preț 45.000 de lei, echivalentul a aproximativ 9.140 de euro. Astfel, noua Skoda Enyaq iV ajunge la 30.335 de euro.

Echiparea standard include jante din aliaj Proteus de 19 inci, Keyless Go, volan multifuncțional îmbrăcat în piele, Digital Cockpit și un ecran tactil de 13 inci.

Pentru actuala versiune de top, Enyaq iV 80, discuțiile pornesc de la 45.778 euro. Cu subvenția de la stat, mașina ajunge la 36.638 de euro. Aceasta primește în plus o cameră video pentru marșarier, un pachet Chrome și senzori de parcare în față și în spate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide