Preț Volkswagen Polo second-hand, vândut de Banca Transilvania. Mașina de oraș, alternativă la Dacia Sandero

Autor: Ionuț Vîlciu 11 nov. 2022 Știri auto

Volkswagen Polo este una dintre cele mai apreciate mașini mici de pe piață. Este un model mic, agil, care oferă și niște consumuri bune.

Modelul Polo are o istorie vastă. Prima generație a apărut în anii ’70 și a tot continuat să se vândă. Rămâne unul dintre cele mai populare hatchback-uri de clasă mică.

Chiar dacă nu este la fel de mare precum un Golf, micul Polo oferă spațiu suficient pentru uzul preponderent urban. În definitiv, dacă e nevoie de volum mai mult, există opțiuni mai mari. Dar Polo este o mașină bună pentru oraș. Este îndeajuns de mică încât să nu se simtă ca o corvoadă în trafic, dar suficient de spațioasă pentru nevoile normale ale unei familii.

Cei ce caută o astfel de mașină, dar nu și-o pot permite de nouă, au la dispoziție un exemplar la mâna a doua din oferta BT Leasing.

Cât costă un Volkswagen Polo la mâna a doua?

Mașina listată la vânzare a fost fabricată în anul 2014 și are la bord 193.847 de kilometri parcurși. Mașina are un preț de 5938 de euro cu TVA inclus.

Sub capotă vom găsi un motor de 1,2 litri, pe motorină. Este un motor destul de mic, dar economic, care produce 75 de cai putere. Motorul este cuplat la o cutie manuală cu cinci trepte.

Printre dotări se numără ABS, ESP, clima automată, navigație, senzori de parcare, geamuri electrice, oglinzi electrice și încălzite, închidere centralizată, computer de bord, faruri reglabile electric, pilot automat și senzori de ploaie.

Avantajele unei astfel de mașini sunt dimensiunile compacte, costurile mici de exploatare, dar și consumul redus de combustibil.

Volkswagen Polo este un autovehicul care se adresează celor ce duc o viață preponderent urbană, care nu au nevoie de o mașină mare și nici nu își doresc ceva extravagant. De asemenea, ar putea fi luată în calcul și ca o a doua mașină sau o primă mașină pentru un șofer începător.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Banca Transilvania


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide