Ce prețuri au acum vechile Dacia Logan și Sandero, când clienții pot să le comande pe cele noi?

Autor: David Andrei 23 nov. 2020 Știri auto

Noile Dacia Logan și Sandero sunt mașinile pe care le-au văzut deja toți românii. Au un design fresh, dotări noi și sunt mai sigure. Dar la ce preț se vând modelele din vechea geneație, acum când clienții pot comanda noua generație?

GALERIE FOTO

Dacia a anunțat prețurile noilor Logan și Sandero. Sedanul are un preț de pornire de 8.400 de euro, în timp ce hatchback-ul Sandero pornește de la 8.600 de euro. Pentru Sandero Stepway, discuțiile încep de la 12.050 de euro. Dar cât au ajuns să coste vechile lor generații?

Pentru moment, Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway II își păstrează prețurile. Astfel, cel mai accesibil Logan este 7.630 de euro. Are 73 de cai putere, 95 Nm și echipare Acces. Cu aceeași echipare este disponibil și noul Logan, dar de la 8.400 de euro și cu 65 de cai putere. Echiparea de bază a noii generații este însă, mult mai generoasă. Aceasta cuprinde suport pentru telefonul mobil, un buton SOS amplasat în plafon, lumini de zi LED și sistem de frânare automată de urgență.

Dacia Sandero II are preț de pornire de 7.870 de euro. Sunt aceleași diferențe ca la Logan în ceea ce privește motorizarea și dotările. Diferența de preț între cele două generații este de 530 de euro.

Prețuri complet diferite între Dacia Sandero Stepway II și III. Care este motivul?

Lucrurile se schimbă însă, la Sandero Stepway, acolo unde diferența de preț este una majoră. Vechiul Sandero Stepway pornește de la 9.760 de euro, în timp ce noua generație în versiune de bază este cu 2.290 de euro mai scumpă. Dar există o explicație simplă pentru această diferență. Dispare din gama generații motorul entry level. Clienții pot comanda mașina în versiune TCe 90 cu echipare Essential, pentru că nici echiparea de bază Acces nu este disponibilă aici.

Nu uita să votezi noile Dacia Logan/Sandero sau orice alt model crezi că merită pe pagina de concurs Mașina Anului 2021 în România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide