Prețuri în România pentru BMW Seria 3 plug-in hybrid

Autor: Marius Vișan 01 feb. 2021 Știri auto

Începând din martie 2021 vor fi disponibile noile modele plug-in hybrid entry-level ale BMW Seria 3. Noile variante ale modelelor BMW Seria 3 Sedan și BMW Seria 3 Touring dispun de a patra generație a tehnologiei BMW eDrive.

În acest fel, BMW Group își continuă ofensiva în domeniul automobilelor cu sisteme de propulsie electrificate. Pentru anul 2021, BMW Group își propune să crească vânzările de automobile cu sisteme de propulsie electrificate cu aproximativ 50% față de 2020, deja un an cu performanțe record.

Pentru BMW Seria 3 vor exista patru modele plug-in hybrid, dintre care trei vor fi disponibile opțional și cu BMW xDrive.

Extinderea actuală a gamei plug-in hybrid din martie 202

În total, BMW Group va oferi 15 modele BMW şi un model MINI cu propulsie plug-in hybrid din martie 2021. Extinderea reprezintă următorul pas pe drumul către o gamă de modele care va include deja 25 de automobile electrificate până în 2023.

Noua gamă BMW Seria 3 include următoarele variante:

-BMW 320e Sedan: preț de vânzare în România, fără TVA: 36.250 euro;

-BMW 320e Touring: preț de vânzare în Germania (inclusiv TVA 19%) 49.000 euro;

-BMW 320e xDrive Touring: preț vânzare în România, fără TVA: 38.000 euro.

Datorită eficienței motorului electric şi a capacității ridicate de stocare a bateriei de înaltă tensiune, noile modele plug-in hybrid sunt ideale pentru a efectua o mare parte a condusului zilnic, cum ar fi naveta între domiciliu și serviciu, cu propulsie electrică.

Dezvoltate pe baza celei mai recente tehnologii şi fabricate de BMW Group, bateriile litiu-ion oferă un conținut energetic brut de 12,0 kWh şi o capacitate de 34 Ah. Valorile pentru autonomia electrică, conform ciclului de testare WLTP, sunt de 48-57 de kilometri pentru noul BMW 320e Sedan și de 46-54 de kilometri pentru noul BMW 320e Touring.

Cu cele două cabluri de încărcare din echiparea standard, bateria poate fi încărcată atât la o priză convențională de uz casnic, cât şi la un panou (wallbox) sau stații de încărcare publice. Bateria de înaltă tensiune poate fi încărcată cu maximum 3,7 kW de la 0 la 80% din capacitatea sa totală în 2,6 ore şi de la zero la 100% în 3,6 ore.

Intră în GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide