Preţurile în România pentru noul Ford Mustang

Autor: Iulian Dnistran 20 ian. 2015 Știri auto

Noul Ford Mustang a fost lansat în Statele Unite ale Americii în urmă cu mai bine de un an. Dar am putea spune că aşteptarea s-a terminat, în sfârşit, pentru noi, cei de pe Bătrânul Continent. De ce? Fiindcă de astăzi oricine îşi poate configura şi comanda noul Mustang în România.

Potrivit informaţiilor oficiale, preţurile încep de la 35.000 de euro cu TVA pentru varianta coupe cu motor pe benzină de 2,3 litri cu 314 CP şi de la 40.000 de euro cu TVA pentru varianta coupe cu motor V8 de 5,0 litri cu 418 CP.

Există două transmisii disponibile – manuală cu şase trepte şi automată cu şase trepte – precum şi două variante de caroserie – coupe şi decapotabilă.

Iată mai jos lista completă de preţuri pentru noul Mustang în România:

Dotările standard includ jante din aliaj, aer condiţionat automat cu două zone, sistem audio cu nouă difuzoare, tapţerie din piele, servodirecţie asistată electronic şi sistem de infotainment SYNC2.

Ford Mustang poate fi comandat şi livrat numai de către un dealer Ford desemnat ca fiind FordStore, iar pentru început în România vor exista două astfel de magazine: BDT (Business Development Team) şi Ţiriac Auto Bucureşti.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide