Preţurile noului BMW X6 în România

Autor: Andrei Ştirbu acum 8 ani Știri auto

Unul dintre cele mai apreciate şi mai controversate modele BMW are, în mod oficial, preţurile cu care se va comercializa în România. Având în vedere că prezentarea a avut loc acum câteva săptămâni bune, ai avut deja ocazia să citeşti totul despre X6 F16, aşa că nu o să te plictisim cu detalii tehnice acum.  

BMW X6 F16 (pe care l-am văzut deja şi live, la Paris) porneşte de la 70.184 €, în varianta de motorizare 30d (motor diesel cu şase cilindri în linie şi 258 CP). În pachetul de dotări standard intră, pe lângă orice fel de sistem de siguranţă activă şi pasivă, jante de 19 inci, Hill Descent Control, interior îmbrăcat în piele, aer condiţionat automat, faruri xenon (pentru fază scurtă şi lungă), sistem audio BMW Proffesional. 

Versiunea diesel mai puternică M50d pleacă de la 92.628 € (L6 tri-turbo, 381 CP – este cea mai scumpă versiune disponibilă momentan). (Oraan a condus generaţia anterioară X6 M50d şi a fost atât de impresionat încât a început să scrie poezii)

Dacă nu eşti fan diesel, fie el cât de puternic, poţi opta pentru 50i, al cărui V8 de 4,4 litri livrează 450 CP. xDrive 50i este disponibil la un preţ care pleacă de la 90.762 €.
Comentarii
Inchide