Prezentare Honda e: O mașină cu aspect futurist, habitaclu modern și surprinzător de dinamică

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 luni Știri auto

Mica mașină electrică de la Honda își face apariția și la ProMotor. Ce are de oferit electrica producătorului japonez?

Honda Honda e pe numele său întreg a ajuns și la ProMotor. Astăzi vă vom arăta de ce este una dintre cele mai tari mașini de oraș. Prețul întreg pentru o Honda e este de 40.000 de euro. Dacă se aplică reducerile prin programul Rabla, prețul scade la suma de 28.600 de euro.

Honda e are motorul în spate, tracțiunea fiind pe roțile spate. Puterea totală este de 154 de cai putere și face sprintul 0-100 în doar 7,9 secunde, iar viteza maximă este de 150 km/h. Din punct de vedere autonomie, mașina reușește circa 200 de kilometri cu bateriile încărcate la maximum.

La exterior, mașina are un aspect de urs panda, mai ales în combinația alb-negru. Farurile sunt full LED, la fel și luminile de zi. Portul de încărcare se află chiar în față.

Unul dintre detaliile care îți vor sări în ochi va fi lipsa oglinzilor. În locul acestora există două camere. Mașina poate fi deschisă și prin NFC cu ajutorul telefonului mobil.

Partea din spate aduce o simetrie cu cea frontală. Regăsim aceeași bandă neagră care încadrează cele două blocuri optice rotunde. În patele hayon-ului vom găsi un portbagaj destul de mic, doar 150 de litri.

Honda e – Impresii despre interior

La capitolul interior, Honda e excelează. Scaunele din material textil sunt confortabile. Pe planșa de bord există decorațiuni din lemn, iar spațiile de depozitare sunt la discreție. Tabloul de bord este digital. În total, în interiorul lui Honda e există 6 ecrane, dacă punem și oglinda retrovizoare. În față există o sumedenie de porturi de încărcare, deci nimeni nu va rămâne fără baterie la dispozitive.

Bancheta spate oferă loc pentru doar doi ocupanți, dar spațiul nu este atât de generos. Doi adulți ar sta puțin incomod, dar copiii vor găsi aici spațiu suficient.

VIDEO cu interiorul noii Honda e:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide