Prezentare video: DS 3 Crossback E-Tense este SUV de mici dimensiuni, sprinten și elegant

Autor: Ionuț Vîlciu 11 nov. 2022 Știri auto

Cel mai mic SUV din gama DS este o alternativă mică, jucăușă și stilată pentru cei ce caută un vehicul compact, dar care să iasă în evidență.

DS 3 Crossback E-Tense este un mic SUV electric. Chiar dacă este o mașină de mici dimensiuni, cel mai mic SUV din oferta producătorului francez compensează prin caracterul său diferit.

Acest DS 3 Crossback E-Tense este o versiune electrică cu tracțiune, cu o putere de 136 de cai putere și o autonomie de până la 341 de kilometri. Prețurile pentru DS 3 Crossback E-Tense încep de 32.800 de euro cu TVA inclus plus tichet Rabla.

Începem cu exteriorul, care este unul destul de avangardist. Farurile de pe mașină sunt cu tehnologie full LED Matrix. Grila are dimensiuni mari și integrează tema de diamant pe care DS o folosește.

Continuăm cu partea laterală a mașinii, acolo unde vom regăsi jante din aliaj cu dimensiunea de 18 inch. Mașina vine vopsită în două tonuri, plafonul fiind finisat cu negru. Mânerele sunt integrate în caroserie, ieșind la suprafață atunci când apeși pe ele.

Partea din spate are un design destul de subtil. Avem stopuri înconjurate de o bară cromată, care traversează întreaga parte din spate a mașinii.

DS 3 Crossback E-Tense nu sacrifică spațiu interior

Portbagajul lui DS 3 are un volum de 350 de litri, o valoare bună pentru o mașină de dimensiunile acestea. Pe locurile din spate pot lua loc fără probleme două persoane.

Dacă ne mutăm pe locurile din față, vom descoperi materiale bune și un design la fel de extravagant ca cel de la exterior. Scaunele au reglaj manual și sunt îmbrăcate în piele.

În spatele volanului mic se află un instrumentar de bord complet digital. În completarea acestuia vine și cel al sistemului de infotainment. Mașina are atât conectivitate cu Apple CarPlay, cât și cu Android Auto. În rest, motivul principal al acestui interior sunt romburile. Cusătura scaunelor, integrarea comenzilor de climatizare, dar și grafica ecranelor se bazează pe acest motiv al rombului.

VIDEO

Text: Ionuț Vîlciu

Video: Luci Popa

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide