Prezentatorul tv James May a fost spitalizat după un accident de mașină suferit în Norvegia

Autor: Mihai Morcovescu 18 aug. 2022 Știri auto
Prezentatorul tv James May a fost spitalizat după un accident de mașină suferit în Norvegia

Celebrul jurnalist auto și co-prezentator al emisiunii The Grand Tour, James May, ar fi fost spitalizat de urgență. Omul de televiziune se pare că a fost implicat într-un accident de mașină produs în Norvegia în timpull filmărilor la un nou episod din sezonul 5 al emisiunii. El prezintă show-ul alături de Jeremy Clarkson și de Richard Hammond.

Potrivit presei britanice, May (59 de ani) a suferit câteva contuzii serioase, inclusiv o coastă ruptă, dar se află în afara oricărui pericol.

James May a fost externat, iar filmările au fost reluate

Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May au devenit celebri pe vremea când realizau emisiunea Top Gear (2002-2015). Începând cu 2016, cei trei oameni de televiziune prezintă emisiunea difuzată pe platforma de streaming Amazon.

De-a lungul timpului, în timpul filmărilor, s-au produs mai multe incidente. Cel mai grav dintre acestea a fost suferit de Hammond. Prezentatorul a fost grav rănit într-un accident produs în 2006. Tot Hammond a reușit performanța de a distruge în totalitate un hypercar Rimac One. Din fericire, jurnalistul britanic a scăpat de această dată doar cu o sperietură zdravănă.

Potrivit ziariștilor de la Autoblog, James May ar fi suferit și el un accident destul de grav în timpul filmărilor pentru un nou episod din „The Grand Tour”. Poreclit „Captain Slow” deoarece nu-i place viteza, May se afla împreună cu ceilalți doi co-prezentatori în Norvegia.

Informațiile nu sunt clare, însă se pare că provocarea a constat în conducerea unui Mitsubishi Lancer Evolution VIII printr-un tunel slab iluminat din incinta unei baze navale. Din motive deocamdată necunoscute, la un moment dat, May nu a mai reușit să frâneze și a izbit violent zidul tunelului la o viteză de circa 120 de km/h. În urma accidentului, prezentatorul a fost transportat la spital cu mai multe contuzii și o coastă fracturată.

După ce a fost supus unor investigații amănunțite, acesta a fost externat în aceeași zi, iar filmările au continuat. Mașina condusă de James May nu s-a mai putut alătura celorlalte două modele, un Subaru Impreza WRX și un Audi RS4.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Sursa: Autoblog

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Instagram/Jeremy Clarkson


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide