Un australian va fi îngropat la volanul unei mașini deținută anterior de Richard Hammond (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 30 apr. 2022 Știri auto

Cunoscutul prezentator de televiziune Richard Hammond a dezvăluit soarta cel puțin ciudată pe care o va avea o fostă mașină de-a lui. Vedeta emisiunilor Top Gear și The Grand Tour a povestit ce soartă morbidă va avea un exemplar rar Morgan AeroMax pe care l-a deținut în trecut și care acum se află în Australia.

Într-un videoclip recent, Richard Hammond și-a făcut timp pentru a răspunde la întrebările fanilor. Unele dintre acestea se refereau la mașinile pe care realizatorul de televiziune le-a deținut și pe care acesta le-a vândut.

Mașina încă poartă plăcuța de identificare cu numele lui Hammond

Cel mai mare regret al lui Richard Hammond a fost că a trebuit să renunțe la un Morgan AeroMax. El a fost nevoit să vândă mașina sa preferată din cauza neînțelegerilor din familie. Automobilul la fost vândut unui dealer, iar de aici a ajuns la un client tocmai din Australia, pe numele său Philip Allen.

El a declarat că își dorea să cumpere din nou respectivul exemplar Morgan. Recent, însă, din corespondența cu cetățeanul de la Antipozi, a aflat că acesta a decedat. Până aici, nimic deosebit.

Ineditul vine din faptul că Allen le-a cerut permisiunea autorităților ca atunci când va muri să fie îngropat în mașină! Coupe-ul sport produs în numai 103 exemplare încă mai are plăcuța de identificare pe care scrie „Made for Richard Hammond” (n.n. – „Făcut pentru Richard Hammond”).

Australienii de la Gloucestershire Live au relatat despre dorința bizară a lui Allen în vara anului trecut. Acesta le-a declarat jurnaliştilor că doreşte să fie parțial mumificat și îmbrăcat cu o jachetă și pantaloni și încălțat cu cizme din piele de crocodil. El a ,a spus și că vrea să fie aşezat pe scaunul șoferului ținând o mână pe volan, iar în cealaltă mână să aibă un trabuc”.

Bizarul „sicriu” va fi plasat într-un container complet etanș și va fi îngropat sub o placă de beton. Această procedură va costa familia australianului peste 350.000 de dolari australieni (circa 200.000 de lire sterline).

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide