Cine este prima femeie care deține un Rolls Royce Cullinan

Autor: ProMotor 01 mai 2020 Știri auto

O femeie indiană a primit de la soțul ei un Rolls Royce Cullinan ca dar la aniversarea de 25 de ani a nunții lor.

Femeia, care locuiește în Vancouver, Canada a primit un nou Rolls Royce Cullinan de la soțul ei în dar la aniversarea nunții lor de 25 de ani care a avut loc pe 30 martie 2020.

Anie Phillip este prima femeie din America de Nord  care deține un Rolls Royce Cullinan. Cullinanul alb vine plăcuțe personalizate cu numele ei.

GALERIE FOTO

În ciuda faptului că este primul Royce Rolls din garajul lor, acest Cullinan nu este singurul vehicul de lux din colecția de mașini a cuplului. Cei doi dețin numeroase mașini, atât în India cât și în Canada. Colecția include un Hummer H2 din 2005, un Lexus NX, un Porsche Cayenne din 2016 și un Cullinan achiziționat recent. De asemenea, ei mai au un Mercedes Benz GL 350.

Fiind cel mai nou vehicul de la producătorul auto de lux britanic, Rolls Royce Cullinan este, de asemenea, și primul SUV al mărcii. SUV-ul este echipat cu o gamă largă de caracteristici de lux. Partea din spate mașinii se transformă într-o masă de picnic. Rolls-Royce are un hayon ce permite accesul la portbagaj, iar acesta este segmentat în două părţi.

De asemenea, tot în portbagaj se regăsesc două scaune compacte şi pliabile ce permit ca două persoane să admire peisajul fără a renunţa la confortul automobilului. Standard, portbagajul oferă o capacitate de 560 de litri, ce poate fi extinsă la 600 dacă se renunţă la peretele despărţitor.

Cullinan vine cu celebra suspensie de „Covor Magic“ ce oferă senzaţia de plutire, în timp ce sub capotă se află un motor V12 de 6,75 litri ce dezvoltă 570 CP şi un cuplu motor de 850 Nm.

Acesta pune toate cele patru roţi în mişcare, iar acestea vin inclusiv cu un sistem de direcţie integrală pentru a depăşi orice obstacol.

Prețul de pornire pentru un Rolls Royce Cullinan este de la 260.000 de euro.

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: indianauto.com



Comentarii
Inchide